Минерална вода

Всичко за водата и защо трябва да пием минерална вода за да сме здрави.
тел. за поръчки - 0877 563 193, 0888 804 497

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

Предимства на минералната вода

Употребата на минерална вода има много предимства, както за вашето здраве, така и за по-добрия ви ежедневен тонус. Не всяка бутилирана минерална вода е подходяща за всекидневна употреба и различните минерални води се различават именно по количеството на минерали, съдържащи се в тях. За потребителите е от особено значение да разберат ползите от всички незаменими минерали, с които е богата минералната вода..

Калций: Наличието на калций в минералната вода и всекидневното му приемане е изключително важно за поддържане на нормална костна плътност. Приемът на калций в достатъчно количество помага за укрепване на костите и предотвратява развитието на костни заболявания като остеопорозата например. Приемането на минерална вода, съдържаща калций е много важно за децата, младите хора и бременните жени.Магнезий: Този минерал стимулира имунната система, като по този начин спомага на организма да се бори с различните видове инфекции. Магнезият действа благоприятно, също така и на процесите на метаболизъм в организма.

Калий: Това е важен минерал, който укрепва и поддържа вътрешните органи, като сърцето и бъбреците. Калцият действа благоприятно върху техните функции в човешкия организъм.

Бикарбонат: Този минерал действа като буфер за поддържане на нормални нива на киселинност (рН) в кръвта и други течности в човешкия организъм. В интернет сайтовете има много информация която може да провечетете и рагледате.

Сулфат: Сулфатът действа като детоксикиращ елемент и помага за пълното пречистване на тялото от различни вредни за организма вещества.

Силициев двуокис: Това е ключов елемент за поддържане на кожата по-здрава, по-млада и по-блестяща за по-дълго време.

Правилен електролитен баланс: Електролитите не са нищо повече освен соли, като калий, магнезий и хлор, които се намират в тялото. Хората, които имат електролитен дисбаланс са съветвани от специалисти да приемат минерална вода за възстановяване и поддържане на нормалния електролитен баланс.

 

В крайна сметка минералната вода е жизненоважна за хората и нормалните функции на човешкия организъм. Постоянното приемане на различните видове минерално вода ще ви помогне да бъдете по-здрави, да изглеждате по-млади и с по-добър тонус в днешния забързан живот.