Минерална вода

Всичко за водата и защо трябва да пием минерална вода за да сме здрави.
тел. за поръчки - 088 880 44 97

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

Минералната вода пречиства организма от токсини

Съществуват множество медицински и научни открития свързани със здравословният начин на живот. Сред модерните алтернативи се нарежда приемът на големи количества минерална вода ежедневно.

 

Водата е източник на жизненоважни елементи и съставна част на клетъчната мембрана. Тя се съдържа в кръвоносните съдове и всеки орган от тялото на живите същества.

Най-нови открития показват, че достатъчното постъпване на вода в тялото, пречиства от токсини, помага срещу излишните натрупвания и благодарение на нея, протичат естествено жизнени процеси. Освен антитоксичен ефект минералната вода помага и за отслабване.

Специалистите стигат до множество заключения, една важна част, от които се нареждат плюсовете и минусите на увеличеният прием от вода. Последният води до - отслабване, правят кожата по-гладка и еластична, възвръщат тена. С минерална вода се топят излишни килограми и се поддържа здравословен режим на живот.

Приемът на чаша минерална вода преди всяко хранене е добър стимулант на метаболизма и спомага за поддържането в добра форма и телесна маса.

Приемът на вода преди хранене трябва да става поне половин час по-рано. Той допринася за намаляване усещането за глад, изхвърляне на натрупани свободни радикали и шлаки.

Не бива да се пренебрегва и факта, че за хора, които не са свикнали да консумират в големи порции минерална вода, подобна тактика в началото ще представлява проблем. Да не споменаваме и, че има хора, които дори не пият вода. Ето, защо специалистите по диетично и здравословно хранене препоръчват да се приемат постепенни дажби минерална вода, като тя се увеличава регулярно.

Водата може да не донесе големи ползи в първите дни и седмици, но поне няма да навреди.

Някои фитнес инструктори и диетолози препоръчват увеличаването на дажбите минерална вода да става всеки ден с по 200 грама, нова порция.

За приятно и ползотворно съчетавана на здравословния живот се препоръчва бягане или ходене пеш, в рамките на 45 минути дневно или това да 5 км, които се равняват на 10 000 крачки. В началото тези цифри могат да се сторят стряскащи на хората, които нямат подобно натоварване, но с времето нещата се канализират. За комфорта по време на ежедневната физическа активност може да допринесе и слушането на приятна музика.

Само, чрез съчетаване на полезно и приятно може да се получи хармония между душата и тялото и да се постигне желания положителен резултат.