Минерална вода

Всичко за водата и защо трябва да пием минерална вода за да сме здрави.
тел. за поръчки - 088 880 44 97

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

Диета Weight Watchers и много вода за лесно отслабване

Много сложният режим за отслабване, обикновено е съпроводен от йо-йо ефект. За бързо и ефективно отслабване, без сложни процедури и необмислени лишения, а само с помощта на разнообразно хранене и малка промяна в начина на живот могат да доведат отлични резултати след себе си.

В случай, че не ви се вярва, то е защото не сте опитали още диетата Weight Watchers. Тази диета е подходяща за всички динамични хора, които тичат от сутрин до вечер.

 

Тази диета представлява система, която е адаптирана към съвременния живот и включва препоръки, както за офиса, така и у дома, така и при хапването на нещо сладко, така и в очакването на гости. При нея не е забранено нищо, а най-приятното е, че цялото семейство може да се включи:

Движението помага – всяко физически усилие е подходящо, а за да бъде съпроводено с успех пуснете си музика или гледайте някоя приятна програма за аеробика. Съвременните модели на смартфони и таблети ще допринесат за повече комфорт дори в това занимание. Физическата активност ще укрепи мускулатурата, за сметка на мазнините.

Баланс и удоволствия – винаги и във всяко нещо трябва да се търси баланса. Тази диета позволява удоволствията, без да ги определя като невъзможен лукс. Ако ви се хапва палачинка, направете го, но следвайте графика. Пийте много минерална вода, както по време на храненията, така преди и след тях.

Срещу глад – водата е най-добрият и без никакви калории метод да успокоите глада и да утолите жаждата. Приемайте по литър и половина до два на ден, но в никакъв случай на веднъж. Малките и чести порции на минерална вода ще се погрижат за тонуса и свежия вид.

Менюто в Weight Watchers – за да сте сигурни, че не превишавате допустимия брой точки в тази диета (20 точки дневно за жените), наблегнете на консумация от повече плодове, зеленчуци, риба, чисто месо и млечни продукти, като винаги избирате по-нискокалоричните и ниско мазнини такива.