Минерална вода

Всичко за водата и защо трябва да пием минерална вода за да сме здрави.
тел. за поръчки - 0877 563 193, 0888 804 497

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода Хисаря

  цена от 4.50лв.

 • Минерална вода Княжево

  цена от 5.20лв.

 • Минерална вода DEVIN

  цена от 6.69лв.

 • Трапезна вода Дивна

  цена от 6.99лв.

 • Минерална вода Горна Баня

  цена от 5.20лв.

Бутилиране на минерална вода

Един любопитен за много хора е начина за бутилиране на минералната вода.

За някои няма нищо сложно и непознато в начина на бутилиране на водите, други също като деца не са съвсем запознати как се извършва и какво се крие зад самия процес по затваряне на малките бутилчици минерална вода, която всички така обичаме.

И както всеки един процес на производство, така и бутилирането на минерална вода, било то газирана или не е свързан с поредица от поточни линии, в които множество машини и хора участват, за да бъде водата такава на трапезата ни.

 

С цел да се запазят ценните качества на водата трябва да се спазват определени норми.  С тях всяка фирма производител на минерална, трапезна или изворна вода е запозната. Водата се налива в бутилки с помощта на специални машини, които внимателно наточват, така, че да не се губят ценните й качества.

Всяка бутилка се запечата стерилно по стриктния контрол на лица участващи в процеса по бутилиране на минерална вода.

Всеки, който държи на истински вкус от минерална вода, трябва да я приема натурална от бутилката, в която е. Много често разливането по различни съдове променя не само състава й, но и качествата. matraci матраци.хд

Престояването на отворена бутилка, особено, когато е изложена на пряка слънчева светлина също може да навреди на минералния състав и да измени вкуса.

Много са и видовете газирана минерална вода, за която е задължително правилното съхранение на бутилката, за да запази въглеродния двуокис в състава си.

Мехурчетата, които се проявяват при отваряне на бутилка с газирана минерална вода, започват да се разпадат в резултат от въглената киселина. Този процес е напълно безвреден за здрави хора. При страдащи от проблеми със стомаха не се препоръчва прием на газирана вода и тогава престоя на бутилката в отворено състояние за по-дълго е желателен.

Друг метод за раз газиране на минералната вода е, чрез разклащане на бутилката.